C Sınıfı Araç Savaşları 2011 yılında kızışacak

Geçen oto fuarına gittim. Şunu gördüm ki artık her keseye uygun her türlü araba var. Her araba birbirinden güzel. Bu yıl ki Trabzon’daki oto fuarında arabalardan çok mankenler göz kamaştırdı. Eskiden  e sınıfında gördüğümüz standartları artık c sınıfında bile görebilmek güzel. 2011 yılı c sınıfı için çok bereketli geçecek. Kimi markalar modellerini çıkarmışken kimi marklarda bu yıl sonuna doğru çıkaracak. Bu yıl çıkacak ve çıkmış olan çok beğendiğim birkaç c sınıfı arabanın resimlerini paylaşayım dedim.

Ford Focus (2011)


Kabin içi çok güzel olmasına rağmen artık Focus’un arka dik farlarını göremiyoruz.

Hyundai Elentra

Resimlerde isminin Avante olmasına rağmen Avrupa’da Elentra adıyla çıkacak. Hyundai Türkiye uzun zamandır Elentra modelini satmıyordu. Sedan otomobilleri daha çok tercih eden Türklere c sınıfında böyle bir araba gerekiyordu. Dış tasarımını beğenmeme rağmen iç tasarımı gözüme hoş görünmedi.

Citroen C4

Citroen c4 yepyeni iç tasarımıyla herkesin beğenisini kazanmış gibi görünüyor. Dış tasarımıda bir önceki c4’e göre daha çok beğenimi kazandı açıkçası.

Tabi bu sene çıkmış çok hoşuma giden modeller arasında skoda octavia,opel astra, geçen seneden Renault Megane Coupe ve Mazda 3, Vw Golf ve Kia Ceed Her biri biribirinde güzel araçlar. Artık parası olana  gönlüne hoş gideni alsın 🙂


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.